Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
Detki Keksz Édesipari Kft.
Detki Keksz Édesipari Kft.

Legyen édes vagy sós, a Detki veled van minden pillanatban! Tradíció és innováció

Hagyomány és megújulás

A Detki Keksz több mint három évtizede a hazai édesipar meghatározó szereplője. Az évtizedek alatt felhalmozott szakmai tudás, a minőségi kekszgyártás iránti elkötelezettség és a folyamatos innováció révén a „detki” ma sokak számára egyet jelent a mindig megbízható és megfizethető minőséggel. A kezdetektől gyártott háztartási kekszeken és Mese linzereken kívül immár bio- és cukormentes, gabonás és zabpelyhes kekszek, illetve sós, snack jellegű termékek is megtalálhatók kínálatunkban.

Nekünk szívügyünk a magyar termék! És neked?

Tudj meg többet!

Tradíció

Ki ne ismerné a Mese mézes linzercsaládot? Vagy a tradicionális háztartási kekszet, ami gyakorlatilag igazi „hungarikumnak” számít, külföldön nem is létezik? Vagy a jóízű beszélgetések hű kísérőjét, a Tere-ferét? Azt viszont már kevesen tudják, hogy a darált háztartási keksz igazi Detki „találmány”: elsőként mi gyártottunk ilyen terméket, amely ma is kiváló alapanyaga a sütés nélkül készíthető finomságoknak.

A tudatos táplálkozás jegyében

Az egészségtudatos táplálkozás jegyében különös gondot fordítunk arra, hogy változatos termékeket kínáljunk az egészségesebb alternatívákat kereső fogyasztóink számára is. Háztartási kekszből is kínálunk cukormentes változatokat, cukorbetegeknek, diétázóknak pedig ajánljuk a Cukormentes omlós kekszcsaládunkat. Cukor Stop kekszünk búzacsírával és búzakorpával készül. A Zab-álom kedvelt ízeit pedig szeletes formában akár zsebre is vághatjuk.

Velünk nő a csemetéd

Bio Babakekszünk nagyrészt bio alapanyagokból készül. Kisgyermekeknek ajánljuk a kalciummal dúsított, vidám állatfigurákat ábrázoló háztartás kekszet, amelyek nem tartalmaznak ízfokozókat, hozzáadott tej- és tojásport. Kisiskolások kedvence a Lurkó, amely hozzáadott vitaminokkal és ásványi anyagokkal készül. A zabpehelyből és teljes kiőrlésű lisztből készült Zab-álom termékcsaládunk pedig gondos kísérője lehet a tinik pörgős mindennapjainak.

Újonnan a palettán: sós kekszek

Hírnevünkhöz méltón a sós termékek terén is különlegességeket kínálunk. A gyermekeknek készült állatfigurás Krékerek mesterséges színezékektől és ízfokozóktól mentesek. A harmonikus ízvilágú Krékerek izgalmas kísérői lesznek a társas összejöveteleknek, míg a KexChips hazánkban valódi újdonság: különleges technológiával, olaj felhasználása nélkül kemencében sütjük aranybarnára, így csökkentett zsírtartalma miatt bűntudat nélkül fogyasztható. 

Ugrás az oldal tetejére