Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
Első Pesti Malom
Első Pesti Malom

Ha egy jó liszt kell...

A hagyomány kötelez

Az 1839-ben Széchenyi által alapított Első Pesti Hengermalom Társasággal kezdődött a korszerű magyar malomipar megteremtése. Az Első Pesti Malom Zrt. célja, hogy – megőrizve a múlt örökségét – minél jobban alkalmazkodjon a XXI. század élelmiszeripari igényeihez és kihívásaihoz. A cég 50 000 tonnát meghaladó éves őrlőkapacitásával hazánk legnagyobb malomipari vállalatai közé tartozik. A cég jelenlegi formájában 2000-ben jött létre: 4 malomüzemet, egy gabonatárházat üzemeltet, valamint érdekeltséggel rendelkezik egy takarmánykeverő és agripelletet előállító üzemben is.

Első Pesti Malom
Első Pesti Malom

Nekünk szívügyünk a magyar termék! És neked?

Tudj meg többet!

Innováció

Az „Első Pestinél” kiemelt szerepet kap a kutatás-fejlesztés: a minél újabb, jobb minőségű, egészségesebb gabonák felkutatása, feldolgozása/őrlése pl. tönköly, tritikálé („Szögedi rozsbuza”), alakor, zab...

Széles választék

Sikertermékeink a különleges lisztek pl.: 4 féle rozsliszt (világos és sötét, finom és teljes kiőrlésű formában), teljes kiőrlésű és fehér tönkölybúza liszt, a gluténmentes táplálkozás fontos alapanyagai: kukorica- és rizsliszt, garantáltan magas sikértartalmú „extra sikér” búzaliszt, pizza liszt, Graham-búza liszt. Ezen kívül bio gabonákból készült lisztek előállításával is foglalkozunk.

Fókuszban a vállalkozások

Elsődleges feladatunknak tartjuk, hogy a malomipari termékeket felhasználó vállalkozások számára igényeiket legmagasabb szinten kielégítő őrleményeket tudjunk kínálni, legyenek azok a legkisebb családi pékségek, tészta- vagy kekszüzemek, a legnagyobb kenyérgyárak vagy takarmánykeverők. Termékeink teljes skáláját kínáljuk körszövött- vagy papírzsákos, illetve tartálykocsis, ömlesztett formában is. Szakembereink egyedi igények szerint „célliszteket” is készítenek a legjobb minőségben.

Élelmiszer-biztonság

Üzemeinkben rendkívül fontosnak tartjuk a legszigorúbb minőségellenőrzési rendszerek alkalmazását. A malmok mindegyike rendelkezik IFS élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal, illetve a Kunszentmiklósi Malomüzem BIO minősítéssel is.

Ugrás az oldal tetejére