Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
DDC beremendi és váci cement
DDC beremendi és váci cement

Válassza Magyar és Hazai Termék védjegyes cementjeinket!

Iparági elsők a Magyar és Hazai Termékek között

A DDC komoly elismerést tudhat magáénak, hiszen első alkalommal nyerte el cementgyártó vállalat a rangos Magyar és Hazai Termék védjegyhasználati jogot: Magyarországon, magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból állítja elő cementtermékeit. A védjeggyel ellátott termékek vásárlásával nemcsak munkahelyeket teremthetünk, de segíthetjük nemzetgazdaságunk fejlődését is. A 2015-ben elnyert védjegyhasználati jog alkalmazása egyben garancia az ellenőrzött, minőségi termékek vásárlására is.

DDC beremendi és váci cement

Nekünk szívügyünk a magyar termék! És neked?

Tudj meg többet!

Megbízható és innovatív termékek

A Duna-Dráva Cement Kft. termékeinek magas minőségével, innovatív hozzáállásával, korszerű és környezettudatos gyártási technológiájával az európai cementgyártás élvonalát képviseli a hazai piacon.

Több évtizedes tapasztalat

Jelenleg két hazai cementgyárban, Dél-Dunántúlon Beremenden több mint 100 éves, valamint a Dunakanyarban, Vácott több mint 50 éves hagyománnyal történik a cementgyártás.

Sokoldalú felhasználás

Évi 2,5 millió tonnás cementgyártó kapacitás mellett a DDC összesen 11 típusból álló cement szortimentet gyárt, amelyben a cementfajták eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal számos felhasználási célnak megfelelnek.

Segítünk a választásban

A vásárlók céljaihoz és a kivitelezési lehetőségekhez leginkább illeszkedő alapanyagok és eljárások kiválasztását, valamint ezek alkalmazását felkészült alkalmazástechnológiai tanácsadóink segítik.

Ugrás az oldal tetejére