Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
Univer, az életízesítő!
Univer, az életízesítő!

Univer minőség

Az Univer Cégcsoport, a régió egyik meghatározó élelmiszeripari vállalkozásaként büszke arra, hogy 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezik. Az Univer 40 éve saját, kizárólag magyar termelői körre épülő termeltetési modellt alakított ki, amely a szigorú minőségirányításra, a termelői hűségre és a kölcsönös előnyökre épít.

Univer, az életízesítő!

Nekünk szívügyünk a magyar termék! És neked?

Tudj meg többet!

Hungarikumok

A Hungarikum Bizottság 2016-os döntése értelmében a kecskeméti székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő Univer Product Zrt. klasszikus ételízesítői, az Univer Piros Arany és Erős Pista felvételt nyertek a Hungarikumok Gyűjteményébe. Ezen termékek alapját a magyar földben termett kiváló alapanyag biztosítja, gyökerei egyértelműen Magyarország alföldi régiójához kötik a vállalatot.

Természetesen Univer

Felmerülő fogyasztói igények alapján cégünk - a közkedvelt Univer ízek megtartása mellett - olyan termékek fejlesztésébe kezdett, melyek nem tartalmaznak E-számos adalékokat, 100%-ban természetes anyagokból készülnek. Ezen igények mentén cégünk 2015 tavaszán a ketchup és mustár termékkategóriákban olyan termékek értékesítését kezdte el, melyek a teljes E-szám mentességnek tökéletesen megfelelnek; megőrzik ételízesítőink közkedvelt ízeit.

Magyarország kedvenc majonéze

Az Univer Majonéz 1975 óta Magyarország kedvenc majonéze. Hazánk az Univer által ismerhette meg konyhakész formában ezt a nagyszerű terméket, így az még mindig meghatározó, referencia íz a piacon megjelenő más majonézek előtt. A termék nem tartalmaz tartósítószert, piacvezető szerepe évek óta töretlen.

Kecskeméti sárgabarack lekvár az Univertől

A Kecskeméti sárgabaracklekvár titka a magyar gyümölcs. Gyártása során mindig elsődleges cél a barack eredeti ízének megőrzése. Magas gyümölcstartalommal készül. A válogatott alapanyagoknak és a termékösszetételnek köszönhetően a kiváló magyar gyümölcs íze érvényesül. A lekvár maga a konzervált természet.

Ugrás az oldal tetejére