Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
Omega Bázis Kft.
Omega Bázis Kft.

Csak természetesen, csupa örömmel Igazi ízek gluténmentesen

Természetesen lehetséges

Preferáljuk a hazai alapanyagokat, ezért az ismert védjegyekkel is jelöljük a termékek eredetét. Vadonatúj gluténmentes lisztkeverékeink és snack-jeink a legnagyobb körültekintéssel készültek. A receptúrát a pármai egyetemmel együttműködő olasz partnerünkkel fejlesztettük ki, akik évek óta kutatják, hogyan helyettesíthető a glutén természetes nyersanyagokkal. Hozzávalóink természetes forrásból származnak: termékeinkből mindent kihagytunk, amire nincs feltétlenül szükség, mint például a mesterséges ízfokozók vagy a tartósítószerek, de minden bennük van, amitől igazán jó lesz a végeredmény.

Omega Bázis Kft.

Nekünk szívügyünk a magyar termék! És neked?

Tudj meg többet!

Ellenőrzött gluténmentes

Termékeink megfelelnek az Európai Coeliakiás Egyesületek Szövetsége előírásainak, bevizsgált, garantáltan gluténmentes termékek.

Laktóz- és tojásmentes

A különböző étel intoleranciák gyakran járnak együtt, ezért gondoltunk azokra is, akik ezekre az összetevőkre is érzékenyek.

GMO mentes

A természetességben hiszünk, ezért kizárt, hogy génmódosított alapanyagokkal dolgozzunk. A génmódosított növényekből készülő élelmiszerek összetétele ugyanis jelentősen megváltozik, ennek az emberi szervezetre gyakorolt hatását viszont alig vizsgálják.

Tartósítószer mentes

Kémiai tartósítószereket egyáltalán nem használunk. Az előállítási technológiának köszönhetően őrzik meg szavatosságukat az ABY termékek, így előfordulhat, hogy eltarthatóságuk rövidebb, mint az ún. konvencionális termékeké. Mi erre büszkék vagyunk, hiszen a természetes élelmiszerektől nem várható el, hogy akár évekig megőrizzék kiváló tulajdonságaikat.

Ugrás az oldal tetejére