Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
Ági Szörp
Ági Szörp

Íz & élmény minden generációnak. Csókolom, Ági van!

Az innováció és a tradíció találkozásánál készülnek az Ági szörpök

A 2006-ban alakult 100%-ban magyar tulajdonú Ági Nektár Kft. átgondolt termékfejlesztés után 2010-ban jelent meg a piacon az Ági gyümölcsszörp termékcsaláddal. Első ízei 0,7l-es környezettudatos, visszaváltható üvegben a klasszikus Jaffa és Málna mellett a közkedvelt Bodza, valamint a fanyar Meggy és a nyarat idéző Szamóca volt. A következő években további ízekkel bővült a kínálat, hamar népszerű és keresett termék lett az Ági Citrus, a különleges Áfonya és a Vadmálna szörpvariánsok. Az egyedülálló Ági Lime-menta hűsítő és frissítő, akár egy alkoholmentes Mojito.

Ági Szörp
Ági Szörp

Nekünk szívügyünk a magyar termék! És neked?

Tudj meg többet!

Cseppmentes kupak

2016. júliustól láthatóak az üzletek polcain a CSEPPMENTES kupakkal készült Ági szörpök mind 0,7l mind 1l-es kiszerelésben, mely mostantól higiénikus adagolást biztosít minden kedves fogyasztó számára.

Magas gyümölcstartalom

Az Ági gyümölcsszörpök gyümölcstartalmuknak köszönhetően visszaadják a gyümölcsök ízét, zamatát. Magas szárazanyag tartalmuk miatt a sűrű, tömény szörpök nagy arányban hígíthatóak.

Csökkentett cukortartalom

Egészségtudatos fogyasztókra gondolva készült el az alacsony kalóriatartalmú szörpök receptúrája három népszerű ízben: Narancs, Málna és Lime-menta. A csökkentett cukortartalmú termékek az 50%-kal alacsonyabb cukortartalom mellett stevialevél kivonattal és édesítőszerekkel készülnek.

Tartósító- és édesítőszer nélkül

Minden 0,7l-es Ági szörp a gyümölcs eredeti vitamintartalmán felül tartalmaz hozzáadott C-vitamint, viszont nem tartalmaz tartósítószert és édesítőszert.

Ugrás az oldal tetejére