Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
Bábolna Bio Kft.
Bábolna Bio Kft.

Kártevőirtás mesterfokon!

A száz százalékban magyar több, mint 50 éves BÁBOLNA BIO sikereinek hátterében az innováció és az ahhoz kapcsolódó magas színvonalú kutatás-fejlesztési munka fontos szerepet tölt be. Működése során a vállalat mindig vezető szerepet töltött be az új irtószerek és irtási eljárások kifejlesztésében, bevezetésében és elterjesztésében. Az újonnan kifejlesztett és a folyamatosan gyártott készítményeket a vállalat saját szolgáltató részlege napi munkája során használja, teszteli. A kiváló minőségnek köszönhetően a PROTECT® vagy BIOSTOP® termékek felhasználói maguk is profi kártevőirtóknak érezhetik magukat a termékek használatakor.

Bábolna Bio Kft.
Bábolna Bio Kft.

Nekünk szívügyünk a magyar termék! És neked?

Tudj meg többet!

PROTECT® termékcsalád

A Magyarország legszélesebb választékát biztosító PROTECT® termékcsalád a háztartásban előforduló valamennyi közegészségügyi kártevő ellen (beleértve a rágcsálókat is) hatékony megoldást kínál a felhasználóknak.

BIOSTOP® termékcsalád

A BIOSTOP® termékcsalád irtószermentes termékei egyszerűen alkalmazhatóak, gyors és látványos eredményt biztosítanak a felhasználók részére a környezet veszélyeztetése nélkül.

Megoldást itt talál

A www.megfoglak.hu honlapon egyszerűen és gyorsan megtalálhatja az Ön számára legelőnyösebb megoldást a keresett problémára.

Kártevőirtó szolgáltatás

Amennyiben szívesebben bízná a probléma megoldását profi szakemberre, mi akkor is tudunk Önnek segíteni. Látogassa meg a www.kartevoirtas.hu honlapunkat!

Ugrás az oldal tetejére