Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
Szegedi Paprika Zrt.
Szegedi Paprika Zrt.

100%-ban magyar tulajdonú Magyarország vezető húskonzervpiaci cége

Paprika és konzerv Szegedről

Kevésbé köztudott, hogy a Szegedi Paprika ZRt. a fűszerpaprika-őrlemények mellett több, mint 130-féle konzervet is gyárt. Főbb termékcsoportjaink: a klasszikus májkrémek, Snack pástétomok és vagdaltak, Házias Ízek készételek és melegszendvicskrémek. A készétel családba tartozó termékeink változatosságuknak köszönhetően nagyon közkedveltek; a hagyományos, jellegzetes magyar ízvilágot képviselik. Konzervjeink tartósítószer felhasználása nélkül, hőkezeléssel készülnek.

Szegedi Paprika Zrt.
Szegedi Paprika Zrt.

Nekünk szívügyünk a magyar termék! És neked?

Tudj meg többet!

Pástétomok, májkrémek

A klasszikus ízű (sertés, szárnyas, marha), fémdobozos májkrémeink mellett, az utóbbi években egyre népszerűbbek a Snack márkanéven forgalmazott pástétomaink is, amelyek praktikus csomagolásukkal és változatos ízvilágukkal - pl. tatárbeefsteak-, grilles-, libamájas fehérborral - hódítanak a fogyasztók körében.

Házias Ízek készételek

Közel 50-féle készételünkkel találkozhatnak a boltok polcain, amelyek közül mindenki megtalálja a kedvére valót. Gyártunk hagyományosan magyar ételeket (babgulyás, töltött káposzta, sertéspörkölt), modern ízvilágúakat (bolognai tészta, bakonyi sertésragu) és egyéb közkedvelt fogásokat, mint pl. húsgombóc paradicsommártásban, chilis bab, lencsefőzelék, pásztortarhonya.

Házias Ízek melegszendvicskrémek

A Házias Ízek márkacsaládban a készételek mellett hatféle melegszendvicskrémet is kínálunk, melyek közül a legkedveltebbek a hamburgeres, pizzás és a csípős magyaros. A hagyományos felhasználás mellett akár tésztafeltétként is kiválóak. Gyors vacsorákhoz, baráti összejövetelekre mindegyik kitűnő választás!

Snack vagdaltak

Hideg előételekhez, kiránduláshoz, reggelire vagy vacsorára szánt termékeink a jól ismert Snack vagdaltak, löncshúsok. A klasszikus ízek - mint a magyaros, különleges - mellett folyamatosan bővítjük a kínálatot, idén 3 új vagdalttal jelentünk meg a boltokban: Chilis-, Vadász- és Pulyka-ízesítéssel.

Ugrás az oldal tetejére