Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
Gyulahús Kft.
Gyulahús Kft.

Izgalmas új ízek nemcsak a kalandvágyóknak. Tradíció és innováció

Gyulai. Mit is jelent a Gyulai?

Bizalmat. Szakértelmet. Gondoskodást. Finom perceket a családi reggelinél, vacsoránál, szendvicseinkben, ételeinkben. Bátran használhatjuk főzéskor is a Gyulait, legyen az kolbász, szalámi vagy májas. Három évszázadot átölelő magyar történelem. Ez a Gyulai…

Gyulahús Kft.

Nekünk szívügyünk a magyar termék! És neked?

Tudj meg többet!

Kolbászt, szalámit enni jó.

Ebben is tud a Gyulai választékot kínálni. A hagyományos paprikás kolbász és szalámi termékeink mellett most marhahúsból készültekkel színesítjük a választékot. Marhahúsból készült paprikás csemege és csípős kolbász, valamint szalámi külföldön is bizonyított.

Laktóz-és gluténmentes

A Gyulai termékek laktóz- és gluténmentesek, így bátran beilleszthetők a különféle étrendekbe, legyen az paleo, diétás vagy allergénmentes étkezés. A Gyulai Májasok, így a Kolbászfűszeres Májas sem tartalmaz glutént és laktózt, nem tejszínnel érjük el a kenhetőséget, ami jó hír a kenőmájas rajongóknak.

Termékfejlesztés

A Gyulahús fontosnak tartja, hogy reagáljon a fogyasztók visszajelzéseire, így született meg két vezértermékünk közös pontja a Gyulai Kolbászfűszeres Májas. A megszokott Gyulai Májas most fűszeresebb változatban. Egy próbát megér!

Kézműves termékeink

Egyik népszerű készítménycsaládunk a Gyulai Kézműves vékony – és vastagkolbász,mely megjelenésében és ízvilágában is a házias termékek sorába illeszthető. Enyhén csípős, vékony és vastagbélbe töltött kolbász, mely az otthon készített ételek kulináris élvezetét nyújtja.

Ugrás az oldal tetejére