Magyar Termék Hazai Termék Hazai Feldolgozású Termék
Gyulahús Kft.
Gyulahús Kft.

Izgalmas új ízek nemcsak a kalandvágyóknak. Tradíció és innováció

Gyulai. Mit is jelent a Gyulai?

Bizalmat. Szakértelmet. Gondoskodást. Finom perceket a családi reggelinél, vacsoránál, szendvicseinkben, ételeinkben. Bátran használhatjuk főzéskor is a Gyulait, legyen az kolbász, szalámi vagy májas. Három évszázadot átölelő magyar történelem. Ez a Gyulai…

Gyulahús Kft.

Kolbászt, szalámit enni jó.

Ebben is tud a Gyulai választékot kínálni. A hagyományos paprikás kolbász és szalámi termékeink mellett most marhahúsból készültekkel színesítjük a választékot. Marhahúsból készült paprikás csemege és csípős kolbász, valamint szalámi külföldön is bizonyított.

Laktóz-és gluténmentes

A Gyulai termékek laktóz- és gluténmentesek, így bátran beilleszthetők a különféle étrendekbe, legyen az paleo, diétás vagy allergénmentes étkezés. A Gyulai Májasok, így a Kolbászfűszeres Májas sem tartalmaz glutént és laktózt, nem tejszínnel érjük el a kenhetőséget, ami jó hír a kenőmájas rajongóknak.

Termékfejlesztés

A Gyulahús fontosnak tartja, hogy reagáljon a fogyasztók visszajelzéseire, így született meg két vezértermékünk közös pontja a Gyulai Kolbászfűszeres Májas. A megszokott Gyulai Májas most fűszeresebb változatban. Egy próbát megér!

Kézműves termékeink

Egyik népszerű készítménycsaládunk a Gyulai Kézműves vékony – és vastagkolbász,mely megjelenésében és ízvilágában is a házias termékek sorába illeszthető. Enyhén csípős, vékony és vastagbélbe töltött kolbász, mely az otthon készített ételek kulináris élvezetét nyújtja.

Ha szeretne még többet megtudni termékeinkről,
látogasson el weboldalunkra!

Ugrás az oldal tetejére